Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Ευγενία Μητροπούλου μιλούν για το "Νησί"


Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Ευγενία Μητροπούλου υποδύονται το ζευγάρι στη επιτυχημένη σειρά του Mega “Το νησί”. Μάλιστα θα αποκαλυφθούν στο όγδοο επεισόδιο της σειράς υποδυόμενοι...τον « Ανδρέα Βανβουλάκη» και την «Άννα Πετράκη». Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για τους χαρακτήρες που υποδύονται, για τη δύσκολη τηλεοπτική σεζόν.

- Ποια χαρακτηριστικά του "Ανδρέα Βανβουλάκη" σας κέντρισαν εξ αρχής το ενδιαφέρον;
Γ.Σ: "Ο “Ανδρέας” μπορεί να είναι αρκετά εσωστρεφής και αυστηρός σε κάποια θέματα, αλλά προσωπικά τον έχω αγαπήσει διότι είναι αυθεντικός και καθαρός άνθρωπος. Είναι από τις λίγες φορές που ήμουν θετικός για μία δουλειά πριν ακόμα αρχίσει και που είχα τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στους συντελεστές της και στον εαυτό μου".
- Στη σειρά υποδύεστε τη "Αλέξις Φίλτινγκ" και την προγονό της, την "Άννα Πετράκη". Ποιός από τους χαρακτήρες σας δυσκόλεψε;
Ε.Δ: "Αντιμετώπισα μεγαλύτερη δυσκολία με τον ρόλο της “ Αλέξις ” που έπρεπε να έχει μια συγκεκριμένη προφορά. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε πολύ η Βικτόρια Χίσλοπ που μέσω Skype,κάθισε και μου διάβαζε τους διαλόγους μου, έτσι ώστε να μελετάω τον τρόπο που μιλούσε σπαστά ελληνικά. Επίσης τον πρώτο καιρό στην Κρήτη ,παρατηρούσα το πώς οι τουρίστες μιλούν ελληνικά, ακολουθώντας το δικό τους συστατικό"....

Περιμένατε ότι "Το νησί" θα σημείωνε τόσο υψηλή τηλεθέαση από το πρώτο κιόλας επεισόδιο;
Γ.Σ: "Περίμενα ότι θα πάει καλά, αλλά σε καμία περίπτωση ότι θα πλησίαζε την τηλεθέαση της Eurovision!Συνήθως μαθαίνω από τρίτους πώς πάει σε νούμερα η σειρά που συμμετέχω. Προσωπικά δεν ασχολούμαι σχολαστικά με τηνAGB και τα νούμερα τηλεθέασης. Πίστευα ότι θα είναι μια πολύ καλή δουλειά, κρίνοντας από τους συντελεστές και το αποτέλεσμα στο μοντάζ. Χαίρομαι που έχει αγγίξει τόσο κόσμο και που μικροί και μεγάλοι, κάθε Δευτέρα βράδυ, μαζεύονται για να δουν “Το νησί”".

Υποκριτικά πώς διαχειρίζεστε τους δύο χαρακτήρες που υποδύεστε;
Ε.Δ: "Το πρώτο μου μέλημα ήταν να εντοπίσω τις διαφορές τους και να τις τονίσω, μιας και είναι δύο εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες. Η “Άννα” είναι πολύ εγωίστρια, αλλά έχει δυναμικά θέλω και πιστεύω. Το ίδιο πάθος για τη ζωή θεωρώ ότι έχει η “Αλέξις ” που αφήνει τα πάντα στην Αγγλία κι έρχεται στην Κρήτη για να ανακαλύψει το παρελθόν της".

Υπάρχει κάτι μικρό που μπορείτε να αποκαλύψετε για τη συνέχεια της σειράς;
Ε.Δ: "Ως “Άννα ”θα εμφανιστώ στο όγδοο επεισόδιο της σειράς, το οποίο χρονικά τοποθετείται επτά χρόνια μετά το θάνατο της “Ελένης” στη Σπιναλόγκα. Σε αυτό το επεισόδιο θα γνωρίσετε κα τον πρώτο έρωτα της “Άννας”, που τον υποδύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης, αλλά και το σύζυγό της, Γιάννη Στάνκογλου".

πηγή: HELLO

http://tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου