Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Σοκάρει το βίντεο του ξυλοδαρμού!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Ερασιτεχνικό βίντεο καταγράφει την επίθεση οργισμένων οπαδών στον ποδοσφαιριστή της Παλμέιρας, Ζοάο Βίτορ, ο οποίος... πλήρωσε το μάρμαρο για την κακή εικόνα της ομάδας...



Θύμα ενέδρας έπεσε ο ποδοσφαιριστής της Παλμέιρας, Ζοάο Βίτορ, από οπαδούς της ίδιας του της ομάδας, οι οποίοι είναι δυσαρεστημένοι από την εικόνα της ομάδας! Γκρουπ οπαδών του είχε στήσει ενέδρα έξω από την μπουτίκ της ομάδας και τον ξυλοκόπησε, με τους αστυνομικούς να μην κάνουν καμία σύλληψη. Ωστόσο, τα γεγονότα καταγράφηκαν από έναν περαστικό σε ερασιτεχνικό βίντεο, το οποίο έχει δείχνει καθαρά στιγμιότυπα του ξυλοδαρμού!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και ο χειρισμός του περιστατικού από την ομάδα, με τον Λούις Φελίπε Σκολάρι να δηλώνει πως «σhttp://www.blogger.com/img/blank.gifυμβαίνουν αυτού του είδους τα περιστατικά, αλλά ο παίκτης είναι καλά» και το γεγονός ότι κανείς δεν τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του συμπαίκτη του Κλέμπερ, ο οποίος αρνήθηκε να παίξει απέναντι στην Φλαμένγκο.



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου