Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Γιάννης Βαρβιτσιώτης:Πήρε εκπομπή στην ΕΡΤ στα 87


Η… διακομματική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης με ευρωπαϊκά κονδύλια - 24 επεισόδια θα γυρίσει ο πρώην υπουργόςΜετά τη Βουλή αποφάσισε να πάει στην ΕΡΤ. Ο πρώην υπουργός Γιάννης Βαρβιτσιώτης θα είναι ο



παρουσιαστής της εκπομπής «Ένας μοντέρνος Παυσανίας» που θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Πρίσμα+.Η εκπομπή που εγκρίθηκε για 24 επεισόδια θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 18:00 και είναι μια σειρά περιηγήσεων του Γιάννη Βαρβιτσιώτη σε ιστορικούς τόπους. Ο πρώην υπουργός, σε ρόλο παρουσιαστή θα επισκέπτεται γνωστούς ή και λιγότερο γνωστούς στο ευρύ κοινό αρχαιολογικούς χώρους και μαζί με τον εκάστοτε συνομιλητή του θα επιχειρούν να εισαγάγουν το θεατή στην ιστορία και τοπογραφία του κάθε τόπου.Όπως μάλιστα επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου της ΕΡΤ «ταξιδεύοντας μαζί τους ανακαλύπτουμε την γοητεία που ασκούν στον σημερινό επισκέπτη οι μοναδικοί αυτοί χώροι».Η σκηνοθεσία είναι του Αναστάση Αγάθου και η εκτέλεση της παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρεία URGH PRODUCTIONS....

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η εκπομπή είναι επιδοτούμενη από την ευρωπαϊκή ένωση κι ότι στην εταιρεία παραγωγής είναι η Τατιάνα Καραπαναγιώτη.
Και για να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη σας, αναφέρουμε ότι το όνομα της κυρίας Καραπαναγιώτη πριν από κάνα χρόνο ακουγόταν έντονα για τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ. Τελικά όμως, η έμπειρη παραγωγός (που έχει οργανώσει την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών όπως «Οι νέοι φάκελοι», «Έρευνα», «Πρωταγωνιστές», «Έλλη» και σε πολλές άλλες) προτίμησε να μείνει στην παραγωγή και όχι στη διοίκηση.
Ένα ακόμα ενδιαφέρον σημείο είναι ότι η Τατιάνα Καραπαναγιώτη ήταν έβδομη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές.
Αναμφισβήτητα λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι με τέτοιους συντελεστές, η καινούργια εκπομπή του Πρίσμα+ «Ένας μοντέρνος Παυσανίας» είναι… διακομματική!

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου