Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Αμφίβολοι Λέτο, Γκοβού


Μαζεμένα είναι τα προβλήματα για τον Νίκο Νιόπλια ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.Όλα δείχνουν πως ο Κοζανίτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σεμπάστιαν Λέτο που είναι...




τραυματίας στο γόνατο από το ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Την Τρίτη, ο Αργεντινός έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα και αν αυτό συνεχιστεί και αύριο τότε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής του αφού έχει χάσει ήδη πολλές προπονήσεις.

Ο Γκοβου μπήκε στις προπονήσεις την Δευτέρα ωστόσο σήμερα επανήλθαν οι ενοχλήσεις που αισθανόταν στον δικέφαλο, έκανε και αυτός ατομικό πρόγραμμα και… τρέχει για να προλάβει. Ατομικά προπονήθηκε και ο Γιόσου Σαριέγκι ο οποίος αναρρώνει από την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Το θετικό για τον Νιόπλια είναι πως μπορεί να υπολογίζει στον Σέντρικ Καντέ ο οποίος προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ενώ χωρίς πρόβλημα έβγαλε την προπόνηση και ο Αντώνης Πετρόπουλος. Στην Παιανία βρέθηκε την Τρίτη και ο Σιμάο ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μοζαμβίκης.

Οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες των τεσσάρων ατόμων και επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε μικρό χώρο. Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι Σταμπολζίεφ, Ραντοβάνοβιτς, Καπίνος, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, και Μανσούρ από την ομάδα U-21.

sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου