Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση Παναγιωτόπουλου στον Παπανδρέου


Την άμεση αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν τα όσα είπε ο πρωθυπουργός σε στενούς του συνεργάτες για την...



αξιωματική αντιπολίτευση και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος από τις Βρυξέλλες, όπου συνοδεύει τον Αντώνη Σαμαρά,κατηγόρησε το Γιώργο Παπανδρέου ότι διακατέχεται από πανικό εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου και για αυτο μετά τους εκβιασμούς και τις κινδυνολογίες, καταφεύγει πλέον και στις ύβρεις.

"Μετά την κινδυνολογία και τους πολιτικούς εκβιασμούς, ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του εκτρέπονται και σε ποταμούς ύβρεων εναντίον της ΝΔ. Τίποτε από αυτά δεν αγγίζει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Το μόνο που επιτυγχάνει, έτσι, ο κ. Παπανδρέου είναι να δείχνει, ακόμη πιο έντονα, το μεγάλο πανικό που τον διακατέχει μπροστά στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου»,τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Είχε προηγηθεί και σκληρή επιθεση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέα Λυκουρέντζου προς τον Υπουργό Εσωτερικών Γιαννη Ραγκούση και τα όσα ο Υπουργός είχε πει σε συνέντευξή του στο Μέγκα.

Ο κ.Λυκουρέντζος χαρακτηρισε πανικόβλητο τον κ.Ραγκούση επικρίνοντας προσωπικά τον Πρωθυπουργό τον οποίο χαρακτήρισε υπεύθυνο για τις συμπεριφορές αυταρχισμού και αλαζονείας των στελεχών του στη δημόσια ζωή, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου