Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

«Ηξεις αφήξεις» από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την αγωγή στον Δαλούκα



Οπως όλα δείχνουν, στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο διαιτητής Γιώργος Δαλούκας και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και πρόεδρος της Σούπερ...




Λίγκα, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρ' όλο που από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ υπήρξε κατ' αρχήν διάψευση για τις νομικές ενέργειες του ιδιοκτήτη της.

Ως γνωστόν, ο κ. Δαλούκας είχε αποστείλει εξώδικο στον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, ζητώντας του να ανασκευάσει τις δηλώσεις που είχε κάνει με αφορμή τα σφυρίγματά του στον αγώνα του Αρη με τον Παναθηναϊκό, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα κατέφευγε στη δικαιοσύνη ζητώντας αποζημίωση, κάτι που τελικά έκανε.

Σήμερα η ΕΡΑ Σπορ μετέδωσε ότι και ο κ. Μαρινάκης κατάθεσε αγωγή κατά του Δαλούκα, με την οποία ζητάει επίσης αποζημίωση για «προσβολή προσωπικότητας». Ομως στη συνέχεια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ειπώθηκε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και λίγη ώρα αργότερα η ΠΑΕ επιχείρησε να ανασκευάσει τη διάψευση, λέγοντας πως δεν έχει κατατεθεί αγωγή κατά του κ. Δαλούκα μέχρι αυτή τη στιγμή, ωστόσο δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό τις αμέσως επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου