Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του Μητρόπουλου


Τους αντιπεριφερειάρχες του ψηφοδελτίου του παρουσίασε σήμερα ο υποψήφιος του ΣΥΝ για την Περιφέρεια Αττικής Αλέξης Μητρόπουλος...


«Στην απίθανη περίπτωση που δε θα είμαστε στο β' γύρο, θα αφήσουμε τους πολίτες να κρίνουν ποιον θα ψηφίσουν αν και βεβαίως εμείς θα τους κατευθύνουμε σε εκείνες τις επιλογές που θα δείχνουν, την κατεύθυνση της αριστεράς και του σοσιαλιστικού χώρου», σημείωσε ο κ. Μητρόπουλος.

Τα ονόματα των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών που θα στελεχώσουν το συνδυασμό του που είναι οι:

Νίκος Βούτσης στον Κεντρικό Τομέα (πολιτικός μηχανικός, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ), Δημήτρης Τσουκαλάς στον Βόρειο Τομέα (συνδικαλιστής, πρώην πρόεδρος της ΟΤΟΕ , Ηλίας Νικολόπουλος στο Νότιο Τομέα (καθηγητής Πανεπιστημίου, Νομαρχιακός Σύμβουλος, ΔΗΚΚΙ), Νότης Μαριάς στο Δυτικό Τομέα (αναπληρωτής καθηγητής Πανεπιστημίου, Νομαρχιακός Σύμβουλος, δικηγόρος Αθηνών, Δημοκρατική Συνεννόηση), Γιώργος Βαρεμένος στην Ανατολική Αττική (δημοσιογράφος), Λία Φράγκου στον Πειραιά (αναπληρωτής καθηγητής Πανεπιστημίου, Νομαρχιακός Σύμβουλος, δικηγόρος Αθηνών), Γιάννης Βασιλείου στη Δυτική Αττική (λογιστής, Νομαρχιακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής του ΣΥΝ), Γιάννης Σχίζας στα Νησιά του Αργοσαρωνικού (εκπρόσωπος των Οικολόγων ενάντια στο Μνημόνιο) και ο Δημήτρης Βίτσας ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο Δυτικό Τομέα (γραμματέας του ΣΥΝ).

Εκτός του κ. Βίτσα περιφερειακοί σύμβουλοι είναι επίσης ο Αλέκος Καλύβης (μέλος της Π.Γ του ΣΥΝ), ο Πάνος Σκουρλέτης (εκπρ. Τύπου του ΣΥΝ), ο Γιάννης Μηλιός (μέλος της ΚΠΕ), ο Γιάννης Πρωτονοτάριος (μελος της ΚΠΕ) και ο Πάνος Τριγάζης (μέλος της ΚΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου