Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Παραιτήθηκε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αθ.Μπούσιος


Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Αθανάσιος Μπούσιος. Η παραίτηση έγινε δεκτή...από τον υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων Γιάννη Διαμαντίδη, ο οποίος δέχτηκε τον κ. Μπούσιο στο γραφείο του.

Του ζήτησε πάντως να παραμείνει στη θέση του μέχρι την ανάδειξη νέου αρχηγού.

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης, δήλωσε σχετικά:

«Μέσα σε μόλις έντεκα (11) μήνες έχουμε τη δεύτερη παραίτηση Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, της ραχοκοκαλιάς δηλαδή της Ναυτιλίας μας. Πραγματικά, είναι άξιον απορίας τι άλλο πρέπει να γίνει για να κατανοήσει η Κυβέρνηση τα λάθη της και να αναλάβει τις ευθύνες της.

Μάλιστα, αυτή τη φορά, η παραίτηση φέρεται να προήλθε από το bra de fer του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, γεγονός που επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους όλων μας και καταδεικνύει ότι δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω λανθασμένων χειρισμών.

Περιμένουμε, λοιπόν, την άμεση παρέμβαση της ηγεσίας της Κυβέρνησης, διότι η μόνη λέξη η οποία μπορεί και πρέπει να χαρακτηρίζει τέτοια γεγονότα, είναι “ντροπή”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου