Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Οι ευκαιρίες του Βαλβέρδε...


Την πρώτη του μάχη στον θεσμό του Κυπέλλου, δίνει το βράδυ της Τετάρτης (20:00) ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την...



Ηλιούπολη στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», θέλοντας να αποφύγει τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει καινούργια πρόσωπα στην ενδεκάδα, προκειμένου να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών, που μέχρι στιγμής δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο Βάσκος θέλοντας να κρατήσει τις ισορροπίες στην ομάδα, δεν προτίθεται να κάνει μαζικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς κάτι τέτοιο θα «κατέστρεφε» την ομοιογένεια που έχουν αναπτύξει ως τώρα, οι «ερυθρόλευκοι».

Ο 46χρονος προπονητής, θα διατηρήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ούρκο Πάρντο, ενώ σημαντικές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στην αμυντική τετράδα των Πειραιωτών. Τοροσίδης και Μέλμπεργκ έμειναν εκτός αποστολής με τους Γκαλίτσιο και Μοδέστο να είναι οι επικρατέστεροι για να τους αντικαταστήσουν, ενώ λιγοστές είναι οι πιθανότητες να πάρει ο Ποτουρίδης την θέση του Σουηδού. Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ραούλ Μπράβο θα παραμείνουν στα πόστα του, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Παίζει του Ουρτάδο...

Όσον αφορά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Ντουντού θα κρατήσει την θέση του, ενώ άγνωστο παραμένει, αν το «μυρμήγκι» ξεκινήσει βασικό τον Ουρτάδο ή προτιμήσει να τον περάσει στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αν ο Καταλανός μείνει εκτός, τότε ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα βρεθεί στο πλάι του Βραζιλιάνου. Μπροστά από τους δύο ανασταλτικούς χαφ, ελλείψει και του Νταβίντ Φουστέρ, θα αγωνιστεί ο Άριελ Ιμπαγάσα, με τον Φετφατζίδη στα δεξιά του και τον Χοσέ Χολέμπας στα αριστερά του, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Κρίστιαν Νέμεθ και όλα αυτά σε σύστημα 4-2-3-1.

Έκπληξη με Ζαϊρί;

Από εκεί και πέρα, δε μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως άλλωστε το συνηθίζει. Σε αυτή την περίπτωση, την πόρτα της ενδεκάδας «χτυπάει» και ο Ζαουάντ Ζαϊρί, με τον Μαροκινό να παίρνει είτε την θέση του Ιμπαγάσα, είτε του Φετφατζίδη, είτε του Χολέμπας. Τέλος, χρόνο συμμετοχής ενδέχεται να πάρει και ο Κώστας Μήτρογλου, που επιστρέφει σε αποστολή του Ολυμπιακού μετά από το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, κόντρα στον Αστέρα στο Φάληρο.

sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου