Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Σοβαρά επεισόδια πριν το παιχνίδι Ιταλίας-Σερβίας


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στη Γένοβα πριν την έναρξη του παιχνιδιού της Ιταλίας με τη Σερβία για τα προκριματικά του Euro 2012. Περίπου 300 οπαδοί των...



φιλοξενούμενων επιτέθηκαν στο πούλμαν της αποστολής της ομάδας τους, μετά τη βαριά ήττα από την Εσθονία με 3-1 στο Βελιγράδι την Παρασκευή. Ο βασικός τερματοφύλακας των Σέρβων, Βλάντιμιρ Στόικοβιτς, τραυματίστηκε και κόπηκε από την αποστολή.

Αμέσως μετά, οι Σέρβοι οπαδοί έξω από το γήπεδο συγκρούστηκαν με αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών. Την ίδια στιγμή, η κατάσταση εκτροχιαζόταν και στις κερκίδες του “Λουίτζι Φεράρις”. Με το που έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο οι 22 ποδοσφαιριστές για να αρχίσουν προθέρμανση, 1.600 Σέρβοι αποδοκίμαζαν τους παίκτες τους, ενώ κάποιοι εξ αυτών άρχισαν να πετάνε φωτοβολίδες, πέτρες, ακόμα και αναμμένα στουπιά! Ο διαιτητής έστειλε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια πάνω στην ώρα, καθώς πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία, μερίδα οπαδών μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας κουκούλες!

Τελικά ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 40 λεπτών, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερες από 100 συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου