Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ο ΠΑΟ καταγγέλει τη σύμβαση για το γήπεδο!


Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και στο θέμα του γηπεδικού. Η ΓΗΠΕΛ, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη των μετόχων, προτίθεται να καταγγείλει τη σύμβαση με τον Δήμο Αθηναίων και την Πολιτεία. Αλλά...



αυτό δεν συναπάγεται πως θα εγκαταλειφθούν τα σχέδια για τη διπλή ανάπλαση.

Οπως έγινε γνωστό, οι «πράσινοι» κρίνουν πως υφίσταται αδικαιολόγητη καθυστέρηση από πλευράς κυβέρνησης και χωρίς να φταίει ο Δήμος Αθηναίων σε ό,τι αφορά στις εξελίξεις για το θέμα του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΓΗΠΕΛ. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη του ΔΣ ενημερώθηκαν για τα δεδομένα και την μέχρι σήμερα πορεία του έργου του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Μετά την ενημέρωση των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και με τη σύμφωνη γνώμη τους, προτάθηκε η καταγγελία της σύμβασης μεταξύ Δήμου Αθηναίων και ΠΑΕ ΠΑΟ. Η πρόταση αυτή προκρίθηκε για δύο λόγους. Πρώτον, διότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης που να αφορά το έργο και δεύτερον, για να κατοχυρωθούν τα νόμιμα δικαιώματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η βούλησή μας για την απόκτηση ενός σύγχρονου γηπέδου για τις ανάγκες του ΠΑΟ, όπως έχει σχεδιαστεί, είναι δεδομένη και αυτονόητη. Μένει να αποδεχθεί ότι την ίδια βούληση έχουν και όλοι οι εμπλεκόμενοι με το έργο φορείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου