Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Σαμαράς: Δεν ήταν μονόδρομος το Μνημόνιο


ΑΣΤΟ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ

Το μήνυμα ότι υπάρχει και άλλος δρόμος πέραν του Μνημονίου, έστειλε μιλώντας σε εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων...



Θεμάτων της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς, προβλέποντας παράλληλα ότι σε περίπτωση που δεν αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση, την επόμενη των εκλογών θα έρθουν σκληρότερα μέτρα.

Απευθύνοντας χαιρετισμό στην εκδήλωση στήριξης των υποψηφιοτήτων της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρεια Αττικής και το δήμο Αθηναίων, ο κ. Σαμαράς ζήτησε από τους πολίτες να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση μέσα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Η ευκαιρία είναι μπροστά μας και δεν πρέπει να χαθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε: «Ας σκεφτεί ο καθένας πόσο χειρότερα θα είναι τα πράγματα εάν η κυβέρνηση μπορέσει αύριο να ισχυριστεί ότι επιβραβεύονται οι αποφάσεις της, εάν η κυβέρνηση θεωρήσει ότι ο κόσμος συμφωνεί με τα λουκέτα, με τις περικοπές εισοδημάτων, με την ακρίβεια, με την ανεργία».

«Δεν πάει άλλο, κάτι πρέπει να αλλάξει, η πολιτική του μνημονίου πρέπει να αλλάξει», τόνισε στη συνέχεια, επισημαίνοντας ότι το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος. Όπως προέβλεψε εξάλλου, οι πολιτικές του μνημονίου οδηγούν σε φαύλο κύκλο ύφεσης, οικονομικής παράλυσης και σε ακόμη σκληρότερα μέτρα που απλώς αναβάλλονται ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου