Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Η Sony, το PS3 jailbreak και τα περιοριστικά μέτρα


Για όσους μπορεί να παρακολουθούν τα νέα που αφορούν το PlayStation 3 και το πολυαναμενόμενο Jailbreak του (hack στον κώδικα λογισμικού έτσι ώστε να "τρέχει" άλλα λειτουργικά και "σπασμένα" παιχνίδια), από το hacking group, Geohot, του George "Geohot" Hotz και fail0verflow


των Hector Cantero, Sven Peter, "Bushing" kai "Segher", υπάρχουν αρκετά νέα. Σύμφωνα με ιστοσελίδες που ασχολούνται με την τεχνολογία, μετά από την εμφανή και αναμενόμενη αντίδραση της Sony, η οποία δεν... ενθουσιάστηκε και πολύ, αντί να προβεί σε ένα δικαστικό πόλεμο απλά εξέδωσε προσωρινά "περιοριστικά μέτρα". Αυτό πολύ απλά οδήγησε στο παροδικό κλείσιμο της ιστοσελίδας του Geohot.

Βέβαια, είναι γνωστό σε όλους, όπως θα γνωρίζουν και οι δικηγόρου της Sony, πως τα προσωρινά μέτρα δεν αρκούν, αφού το jailbreak θα διαρρεύσει παντού και πολύ γρήγορα ούτως ή άλλως. Αναμένουμε την απόφαση του δικαστικού σώματος το οποίο είναι υπεύθυνο για αυτά τα θέματα στις Η.Π.Α., και είμαστε αρκετά σίγουροι πως ακόμα και εάν δεν εγκριθούν τα εν λόγω περιοριστικά μέτρα, η μήνυση κατά των ιστοσελίδων δεν θα αργήσει καθόλου.

http://okitkort.blogspot.com/2011/01/sony-ps3-jailbreak.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου