Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Στα μπουντρούμια των κατεχομένων ο πρώην ΥΠΟΙΚ


Στα μπουντρούμια του Αττίλα ο πρώην υπουργός οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος συνελήφθη χθες παράνομα από την ψευδοαστυνομία με την κατηγορία ότι υπέπεσε σε ''Ερωτικό αδίκημα με δύο ανήλικους και έναν ενήλικα'' και κατηγορείται για ''σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσης''...Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, μέλος της παγκόσμιας τράπεζας και μέλος της διαπραγματευτικής οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον ψευδοδικαστηρίου το οποίο διέταξε την τριήμερη κράτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγή που είναι σε θέση να λαμβάνει πληροφορίες από τη λεγόμενη αστυνομία του ψευδοκράτους, ο Μιχάλης Σαρρής συνελήφθη σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στα κατεχόμενα να προβαίνει, σύμφωνα με ισχυρισμούς της λεγόμενης αστυνομίας, σε άσεμνη πράξη με 15χρονο, ενώ στο ίδιο δωμάτιο βρίσkόταν ένα ακόμη πρόσωπο ηλικίας 18 ετών.
Το γεγονός της παράνομης σύλληψης επιβεβαίωσε ο Εκπρόσωπος τύπου του αρχηγείου αστυνομίας.

Η αστυνομία του κατοχικού καθεστώτος διέρρευσε στα Τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης ότι η παράνομη σύλληψη του κυρίου Σαρρή έγινε την ώρα που διέπραττε το αδίκημα με τον ένα εκ των προσώπων, ανήλικο που βρισκόταν στο συγκεκριμένο δωμάτιο ξενοhttp://www.blogger.com/img/blank.gifδοχείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τα κατεχόμενα όπως τουλάχιστον αυτές διαρρέουν από τη λεγόμενη αστυνομία, είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεται στα κατεχόμενα ο κύριος Σαρρής για παρόμοιο αδίκημα. Την πρώτη φορά, η παράνομη σύλληψή του έγινε πριν από 5 ή 6 χρόνια με την κατηγορία ότι προέβη σε άσεμνες πράξεις, του έγιναν ιδιαίτερα αυστηρές συστάσεις και αφέθηκε ελεύθερος διότι δεν επρόκειτο για ανήλικο.

Πηγή: Sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου