Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ραγδαίες εξελίξεις στον ALPHA μέσα στον χειμώνα!


Από αλλού κάποιοι το ήλπιζαν και πίστευαν και από αλλού αναμένεται να τους έρθει. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι...




πανέτοιμος να αποχωρήσει από τον ALPHA και να πάρει «βελούδινο διαζύγιο» από την μετοχική σύνθεση που σήμερα κατά πλειοψηφία ανήκει στο RTL Group.

Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται πως ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι έτοιμος να επενδύσει στο Channel Nine και έχει αρχίσει ήδη συζητήσεις με υποψήφια στελέχη, ενώ για τον υποψήφιο αγοραστή του 33% που κατέχει σήμερα ο επιχειρηματίας, ακούγονται ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και η οικογένεια Αγγελοπούλου. Ωστόσο ενδιαφέρον φαίνεται να έχει εκφράσει και η FremantleMedia, η οποία προχώρησε πριν λίγες μέρες σε επανατοποθετήσεις στελεχών και εξαγορές ψηφιακών υπηρεσιών.

Όλα ξεκινούν από την σύμβαση που υπέγραψαν οι δύο πλευρές πριν δύο περίπου χρόνια, όταν ο ALPHA πωλήθηκε στο RTL. Σύμφωνα με το περιεχόμενο της, ο Δημήτρης Κοντομηνάς θα διατηρούσε πρωταρχικό ρόλο στο διοικητικό συμβούλιο για δύο χρόνια, ενώ δεν θα μπορούσε να επενδύσει στο διάστημα αυτό σε άλλο ΜΜΕ. Παράλληλα οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην πωληθούν κομμάτια της εταιρίας, χωρίς την σύμφωνη γνώμη και των δύο. Το περιεχόμενο είχε διαρρεύσει και μεταδοθεί στο blog troktiko.


Η αποχώρηση Λεσιώτη πριν περίπου τρεις εβδομάδες, η απουσία της Plus Productions από την ενεργό δράση του νέου (!) προγράμματος του σταθμού, αλλά και η αιφνίδια παράδοση του BIG BROTHER σε «εσωτερικά χέρια» αποδεικνύουν πως … κάτι τελικά μαγειρεύεται. Στο σκεπτικό προστίθεται και η αλλαγή ονόματος στο «Θέμα FM» που δεν μετονομάστηκε σε ALPHA NEWS, αλλά τρέχει πλέον ως «Εννιά». Το γλυκό ήρθε να δέσει την προηγούμενη Κυριακή όταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς βγήκε τηλεφωνική (!) στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο ALTER, επιχείρηση του Γιώργου Κουρή που παρελθοντικά δεν είχε υποδείξει ιδιαίτερη συμπάθεια στο πρόσωπο του Κοντομηνά.

Οι Γερμανοί πάντως ξεκίνησαν ήδη συσκέψεις για την κακή πορεία του προγράμματος, ενώ εκφράζουν έντονο προβληματισμό για την κακή προώθηση που ακολουθήθηκε κατά τις τελευταίες εβδομάδες για την προώθηση του προγράμματος. Πληροφορίες αναφέρουν τώρα, πως οι αλλαγές που έπονται εντός Νοεμβρίου θα είναι ιδιαίτερα αισθητές. Πρώτη και καλύτερη η τοποθέτηση του πρώτου Scripted Reality για το οποίο ΠΡΩΤΟΙ μιλήσαμε από εδώ, αλλά και η πρώτη ουσιαστική επένδυση για καθημερινό (!) σήριαλ μετά από αρκετά χρόνια.

Όσο για την Ρούλα Κορομηλά, έχει ξεκινήσει ήδη συζήτηση στον τέταρτο όροφο, αλλά και στην Πεύκη σχετικά με το εάν θα είναι στο Greek Idol ή όχι.


tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου