Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ερευνα της ΟΥΕΦΑ για τα επεισόδια στη Γένοβα


Η ΟΥΕΦΑ άρχισε έρευνα για τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της της Σερβίας στο «Λουίτζι Φεράρις» της Γένοβας με αποτέλεσμα τη διακοπή, (στο 6' ) του αγώνα με την...



Ιταλία για την προκριματική φάση του EURO 2012.

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ανακοίνωσε ότι η προτεινόμενη ημερομηνία εξέτασης της υπόθεσης από την πειθαρχική επιτροπή της είναι η 28η Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της η ποινή που αναμένεται να επιβληθεί στη σερβική σύμφωνα με τους κανονισμούς, είναι από επίπληξη ή πρόστιμο έως το κλείσιμο γηπέδου ή την αποβολή από τρέχουσες διοργανώσεις! ».

«Η ΟΥΕΦΑ επιβεβαίωσε σήμερα ότι άρχισε άμεσα πλήρη και λεπτομερή έρευνα για τα συμβάντα σοβαρής αταξίας που έλαβαν χώρα στον αγώνα και τις συνθήκες γύρω απ΄ αυτά» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και επισημαίνει ότι ο διαιτητής και ο παρατηρητής θα συμβάλλουν με τις εκθέσεις τους στην συμπλήρωση του φακέλου, ο οποίος θα σταλεί στη συνέχεια στην πειθαρχική επιτροπή.

Στο μεταξύ τη λύπη του για τα χθεσινά, βίαια επεισόδια στη Γένοβα, εξέφρασε ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών, Βουκ Γέρεμιτς, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ιταλό ομόλογό του, Φράνκο Φρατίνι. Μάλιστα τον διαβεβαίωσε ότι ότι η σερβική κυβέρνηση δεν θα διστάσει να εφαρμόσει δραστικά μέτρα κατά των υπαιτίων, μόλις εξακριβωθεί ποιοι είναι αυτοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου