Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ζέστη στα Νότια - Βροχές στα Δυτικά και Βόρεια


Νεφώσεις προβλέπονται την Τρίτη σε ολόκληρη την χώρα οι οποίες αναμένουμε να δίνουν βροχές κατά τόπους στην Μακεδονία την Θράκη καθώς...


και σε Δυτική Στερεά και στα νησιά του Ιονίου. Λίγα τοπικά φαινόμενα θα σημειωθούν και στην Στερεά Ελλάδα, τις μεσημεριανές κυρίως ώρες, ενώ πολύ καλύτερες θα είναι οι καιρικές συνθήκες σε Κρήτη , Δωδεκάνησα και στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου. Τοπικές ομίχλες θα σχηματιστούν τις πρωινές ώρες στα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort , στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort, στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν τα 7 Beaufort.H θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή άνοδο,κυρίως στα νότια, και θα κυμανθεί στα Βόρεια από 8-19 βαθμούς κελσίου στα Κεντρικά από 11-26 βαθμούς κελσίου στα Δυτικά από 12-26 βαθμούς κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 13-30.



Επιμέλεια:meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου