Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Βούτσινιτς: Αν βάλω το νικητήριο γκολ στο Γουέμπλεϊ, θα ξαναβγάλω το σορτσάκι!



VIDEO

Αμετανόητος για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ εναντίον της Ελβετίας δηλώνει ο Μίρκο Βούτσινιτς που απείλησε πως θα το ξανακάνει...



Ο άσος της Ρόμα πέτυχε το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του το Σάββατο και εκδήλωσε τα συναισθήματα του βγάζοντας το σορτσάκι του και βάζοντας το στο κεφάλι του! Την Τρίτη για το Μαυροβούνιο υπάρχει το μεγάλο ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ για τον 7ο όμιλο και ο 27χρονος επιθετικός ήδη κάνει τα σχέδια του σε περίπτωση που κρίνει ξανά το παιχνίδι…

«Δεν έδειξα ασέβεια με τον τρόπο που πανηγύρισα εναντίον της Ελβετίας. Κάθε παίκτης έχει το δικό του στυλ. Αν πετύχω το νικητήριο γκολ, δεν θα μπορέσω να αντισταθώ να κάνω το ίδιο. Πρόκειται για ένα ιστορικό παιχνίδι για την χώρα μας με το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό στην Ιστορία».

Παράλληλα, ο Βούτσινιτς ξεκαθάρισε πως το Μαυροβούνιο που έχει κάνει το «3 στα 3» στον όμιλο δεν πηγαίνει σαν «πρόβατο επί σφαγής» στον «Ναό του ποδοσφαίρου» για το ματς με τα «λιοντάρια».

«Η Αγγλία είναι το μεγάλο φαβορί αλλά εμείς είμαστε φοβερά σίγουροι πως μπορούμε να κερδίσουμε. Είμαστε μια νεανική ομάδα με πολλές φιλοδοξίες και δεν μας προβληματίζει η αποτυχία. Αυτό είναι που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η Εθνική Αγγλίας. Όλο το Μαυροβούνιο θα τρελαθεί αν κερδίσουμε το παιχνίδι».

Θυμηθείτε τον περίφημο πανηγυρισμό του Βούτσινιτς:




sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου