Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Φορλάν: Μεγάλο σχολείο η Γιουνάιτεντ


Την δική του εξήγηση για το ότι δεν κατάφερε να πετύχει ως παίκτης της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, έδωσε σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Eurosport, ο Ντιέγκο Φορλάν...




Από την στιγμή που έφυγε από την Αγγλία το 2004, η καριέρα του Ουρουγουανού εκτοξεύτηκε σε Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, με αποκορύφωμα τον τίτλο του MVP στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής.

Ο Φορλάν ισχυρίζεται πως τότε ήταν πολύ μικρός και μάθαινε δίπλα στα μεγάλα αστέρια των «κόκκινων διαβόλων», παραδεχόμενος πως εκείνη την εποχή δεν μπορούσε να σταθεί σε τόσο υψηλό επίπεδο.

«Στο διάστημα που πέρασα εκεί, έμαθα πολλά από ανθρώπους όπως ο Λοράν Μπλαν, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, ο Ρόι Κιν και ο Φαμπιάν Μπαρτέζ. Υπήρχαν φανταστικοί παίκτες, πολλή ποιότητα και κάποια σπουδαία αστέρια. Πέρασα τρία χρόνια εκεί και ήταν τρία υπέροχα χρόνια. Ήταν υπέροχο που μπόρεσα να κρατήσω τέτοια σχέση. Τότε, μάθαινα. Ήμουν νέος, προσπαθούσα να βελτιωθώ αλλά το επίπεδο και η ποιότητα της ομάδας ήταν απίστευτα».

Παράλληλα απολογήθηκε για το πενιχρό ρεκόρ σκοραρίσματος που είχε στην Γιουνάιτεντ (17 γκολ σε 95 συμμετοχές) και την ταμπέλα του «χασογκόλη» που του κόλλησαν τα βρετανικά μίντια.

«Έμπαινα στο γήπεδο, για πέντε, δέκα ή δεκαπέντε λεπτά και από την στιγμή που ο Τύπος δεν είχε τίποτα σημαντικό να γράψει κάποιοι είπαν το εξής: πέντε μήνες δίχως γκολ, αλλά αν το δεις με βάση τα λεπτά δεν ήταν πολύ».

sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου