Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

«Ξύπνησε» από το θάνατο...

ΘΑΥΜΑ!!!

Μία 60χρονη γυναίκα στη Γαλλία που θεωρείτο κλινικά νεκρή, συνήλθε λίγες ώρες αργότερα σε νοσοκομείο του Μπορντό, όπως έγινε γνωστό από τη διεύθυνση της κλινικής...



Η Λιντί Παγιάρ, η οποία έπασχε από καρκίνο από το 2005 και παρακολουθείτο από πολυκλινική του Λορμόν, προαστίου του Μπορντό, έχασε τις αισθήσεις της τη Δευτέρα το πρωί κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας.

Ο γιατρός των επειγόντων πραγματοποίησε διαδικασία ανάνηψης, αλλά αφού έλαβε τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων γιατρών, ανακοίνωσε τηλεφωνικά στα παιδιά της ότι η μητέρα τους, η οποία είχε διασωληνωθεί, «ήταν με μεγάλη βεβαιότητα κλινικά νεκρή».

Σύμφωνα με το διευθυντή της κλινικής, η ασθενής μεταφέρθηκε σε πανεπιστημιακό νοσοκομειακό κέντρο όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία όμως διαπίστωσε ότι δεν είχε επέλθει εγκεφαλικός θάνατος.

«Περίπου 14 ώρες και ενώ βρισκόταν ακόμη στο πανεπιστημιακό κέντρο στο Μπορντό, η γυναίκα ξύπνησε. Είναι μία μορφή θαύματος», εκτίμησε ο διευθυντής της πολυκλινικής, παραδεχόμενος ωστόσο ότι ο ιατρός των επειγόντων διέπραξε «ένα επικοινωνιακό λάθος» αλλά όχι «και ιατρικό λάθος, αφού έσωσε μία ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου